Pizza ovens

Keramische Pizza Ovens

Maak snel en makkelijk echte, op houtskool gebakken pizza’s met deze exclusieve Pizza Oven.

Deze keramische pizza oven heeft alle karakteristieken van een conventionele pizza oven maar dan betaalbaar voor de particulier en de horeca.Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 330 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuse pizzasteen is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza’s. Door de hoge temperatuur in de oven krijgt u een heerlijke knapperige bodem en de ingredienten blijven sappig. Het onderstel van de oven is gemaakt van roestvrijstaal waardoor de oven makkelijk draagbaar is.

Voor de mensen die bang zijn dat ze deze producten kunnen kapot stoken, een mooie illustratieve video. Deze vorm van keramiek, Niltherm ®, kan extreme thermische schokken makkelijk verdragen.

Pizza ovens - African Flame - Haarden en ovens.

mooie en luxe pizza ovens - African Flame

Een pizza bakken duurt nog geen 10 minuten, je kunt dus makkelijk een groep tafelgenoten verwennen met super snelle heerlijke pizza’s. U kunt de tafel dekken met allerlei kleurrijke en geurige ingrediënten. Iedereen krijgt de kans om zijn favoriete pizza (of slice) klaar te maken. Experimenteer ook eens met andere ingrediënten zoals blauwe kaas of camembert met groene vijgen. Was dat geen goede combi? Over 10 minuten een nieuwe kans!

De instructies zijn makkelijk te volgen met foto’s, recepten en tips. Iedereen kan een heerlijke pizza maken ! Door het gebruik van het bijgeleverde rooster is de oven te gebruiken als BBQ en tevens als rookoven. Vanwege de hittecirculatie in de BBQ kunt u heerlijke stukken vis en vlees doorgaren.

 

Snelle en gezellige pizza ovens - African Flame

Workshop

Bent u op zoek naar een leuke activiteit met uw collega’s, vrienden, familie? Een workshop pizza’s bakken is gezellig, lekker, avondvullend en vooral origineel. Voor deze workshop verwijzen wij u naar Atelier des Landes in Gastel. Edith Oor geeft u graag meer informatie. Klik hier voor de website.

De Pizza Oven is in drie kleuren verkrijgbaar; in zwart, in terracotta/bruin, en mooi rood

Assortiment Pizza Ovens - African Flame

Prijzen

De prijs van de Pizza Oven is €375,- (inclusief BTW)

Volg ons op Facebook voor meer informatie.