Campfire

De Campfire is ontstaan doordat de bedenkers onze pizza-oven gebruikten als kampvuur. Hierdoor ontstond het idee om een portable vuurschaal te ontwikkelen, die gemakkelijk mee te nemen is naar de camping of picknick. Deze prachtige vuurkorf is gemaakt van duurzame klei die in Zuid Afrika gedolven wordt.

 

Campfire - African Flame - vuurschaal - braai

 

Met een gewicht van 8kg is de Campfire ook nog eens gemakkelijk te vervoeren in een speciaal ontworpen houten kist. Met een speciaal rooster maak je van de vuurschaal een superhandige braai. De Campfire is geschikt voor houtskool en houtblokken.

 

Campfire - African Flame - keramiek vuurkorf - braai

 

Met het kampvuur kunt u bijna overal vuur maken zonder een lelijke puinhoop van halfverbrande houtblokken en zwartgeblakerde stenen achter te laten als u verder gaat.  De aluminium askom die onder de kom zit, fungeert ook als een warmtedeflector, wat betekent dat het merendeel van de hitte van de grond af wordt geleid.

 

Earthfire-Campfire-african-flame-vuurschaal-braai

 

Zorg voor uw veiligheid en die van de natuur. Gebruik het kampvuur op kale grond of, indien nodig, een grasveld. Er zal minimale schade aan het gras zijn, indien aanwezig.

Dit product wordt met de hand gemaakt in Zuid-Afrika.