Over ons

De roots van African Flame ligt bij Ruwien die tijdens een rondreis door Zuid Afrika  spontaan verliefd werd op de authentieke Afrikaanse pothaarden. Ze nam er een paar mee naar huis en zo ontstond er een bedrijfje, dat met hulp van dochter Eline langzaam uitgroeide tot een mooi merk. Later werden ook de Afrikaanse, keramische Pizza Oven en de FirePit in het assortiment opgenomen.

 

Door omstandigheden besloten moeder en dochter afscheid te nemen van hun African Flame. Een zoektocht naar de juiste overname kandidaat werd gestart. Deze eindigde in maart 2019 bij Art of Fire.

 

Art of Fire heeft vanuit een fascinatie voor warmtebronnen als kachels, de “Kunst van het Vuur” in de genen gekregen. De liefde voor Italiaanse keramieke kachels, tegelkachels, haarden en sfeerverwarming heeft zich inmiddels vertaald in importeurschap van diverse merken.

 

Art of Fire is blij dat de producten van African Flame, het eigen assortiment, op stijlvolle manier aanvult.

 

Naast verkoop van exclusieve haarden en kachels, leveren wij ook maatwerk. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel bent u bij ons in vakkundige handen.

 

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen.

 

Wie zijn wij - African FlameArt of Fire met African Flame op de beurs